Daniel dah bersunat!

Alhamdulillah, Ahmad Daniel Ikmal bin Ahmad Badrul Sani telah selamat dikhatankan pada hari Rabu yg lepas…

Fuh, zaman sekarang punya konsep bersunat memang dah lain. Sekejap je dah baik. Waktu bersunat tu, Daniel bukan setakat menangis tapi dah sampai tahap melalak peringkat maksima. Ummi dia apa lagi, menangis le… Daddy dia? Rileks je diam sambil kontrol macho… haha…

Yang bestnyer 5 minit lepas tu Daniel dah ok balik. Tapi yang tak bestnyer sejam lepas tu dia punya menangis sampai malam…sampai terpaksa batalkan latihan pengucapan awam bersama pimpinan ISMA…

Kitaorg bawak dia gi Putrajaya jalan-jalan naik keta… dan alhamdulillah dalam pukul 9 dia dah ok dah…

Actually, Daniel ni terpaksa bersunat sebab air kencing dia hari tu ada infection…So the best way kata doktor adalah dengan bersunat… Huhu…

At least, kitaorang tak payah le nak berkejar-kejaran dengan Daniel untuk pujuk dia bersunat besar nanti…Hehehe…

Badr : Alhamdulillah..Semuanya selamat.

2 Responses to “Daniel dah bersunat!”

  1. nazirul Says:

    dh sunat dh ek daniel???? awlnyerr….hihi..neway,thniah2….anak kedua bila plak nk mnyusul abg bad??? hakhakhakgakghak..

  2. syamilah Says:

    sekenye die…
    tembam..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: