Happy Birthday to Me Part II!!

Ingatkan surprise party hari tu adalah segala-galanya, rupa-rupanya ada lagi yang lebih grand daripada tu..

Bayangkan tengah Badr mengajar Brilliant Students’ Skills di AMPAC, kelihatan anak-anak didik Badr dari AMPACers 1,2,3,4,5,6,7,8,9 dan Lepasan SPM 1 & 2 mula berkumpul di AMPAC. Mula-mula tu agak hairan… Kenapa ramai sangat ni?

Dan semua kemusykilan terungkai apabila lagu birthday didendangkan…Hehe… Wah, ni dah jadi macam reunion all AMPACers dah ni…Memang terharu betul malam tu… Terlalu gembira especially bila jumpa dengan adik-adik yang lama tak bertemu…

Thank you so much everybody..Especially to my wife yg merancang semuanya…Raidah Khalisah… And thanks to Daniel too…Hehe

Badr : Love u all!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: