Happy Birthday To Me! Hehehe…

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Hari ini memang special! Today is my 26th birthday! Dari pagi sampai malam, Badr terima banyak ‘hadiah’….

1) Pagi tadi ada latihan untuk AMPAC Lepasan SPM. Selalunya Badr yang bagi ceramah tapi hari ini, Raidah Khalisah, isteriku tercinta yang menyampaikan ceramah! Ceramah tentang penjagaan kulit muka dan imej. Memang best dan praktikal. Badr jugak le yg kena jadi model! Hasilnya, peserta AMPAC Lepasan SPM semakin arif bab memelihara dan ‘memulihara’ kulit muka!

 

2) Habis je latihan tgh hari tadi, Badr kena prank pulak… Diaorang buat surprise party, siap dgn kek coklat lagi…Thanks to all ye!

3) Wah, baru teringat, this is my first time celebrating my birthday as a father! Daniel pun dengan kata lain baru first time sambut besday Daddy dia…Hehe

4) Malam pulak kitaorg keluar dating bertiga ke Mines and then Putrajaya… Sajer jalan-jalan…Then sempat pekena kat mapley lagi..Hehe

And banyak lagi ler pengalaman manis hari ini…Syukur alhamdulillah. Semoga diriku ini akan terus dilimpahi rahmat dan berkat.

Badr : Happy Birthday to me!

6 Responses to “Happy Birthday To Me! Hehehe…”

  1. Shariza Jaffril Says:

    Adik Badr

    Happy 26th birthday
    Terharu sambil gembira, anak akak dah ada perubahan sikit except bangun kul 5am😦
    Sejak hadiri ceramah di SKSI tempohari. ( memang tersentuh dengar sessi bermaaf2an tu ), anak akak berkongsi cerita berkenaan video ‘perut ibu dibelah’ dgn adik beradik yg lain. Sejak drpd hari tu, apa saja suruhan atau permintaan akak, pasti dipatuhi..Insyallah berkekalan

  2. your syg Says:

    hihihi…sukernyer dia….best x dapat 2 birthday surprise party?

  3. Fad-SM Sains Muar Says:

    Happy BirthdaY!!!

  4. irshadian Says:

    bg bad n kak raidah dah ada baby ek? mabruk

  5. nizam Says:

    hai abg badr….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: