I’m Back….!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!!!

Pertama sekali Badr nak minta maaf sangat-sangat sebab dah lama Badr tak update blog ni. So sorry. It’s not easy to be a new daddy!!!

Ahmad Daniel Ikmal

Hehe..alhamdulillah memang Badr seronok sangat dengan kehadiran cahaya mata Badr yang pertama… Ahmad Daniel Ikmal… bin Ahmad Badrul Sani…he’s so cute… Mudah-mudahan kehidupan kami semakin bahagia dan dilimpahi rahmat Ilahi…

Miss u la Daniel...

Miss u la Daniel...

OK, semuanya sekarang ni dah berjalan lancar. Ummi dan baby sekarang sedang berpantang di Penang… Daddy pulak sorang-sorang kat KL… Miss both of u so much!!

Now Badr sekarang sedang fokus dengan beberapa projek besar..InsyaAllah. Semoga kekuatan diberi dan kelapangan masih ada untuk bersama berkongsi dengan anda semua tentang bagaimana untuk menjadi manusia yang mampu memanusiakan manusia!

Badr : I’m baaacckkk….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: