Salam Aidilfitri!

Badrul Sani & Raidah Khalisah

Badrul Sani & Raidah Khalisah

Alhamdulillah, setelah bertahun lamanya menanti, akhirnya dapat juga Badr dan Raidah merayakan aidilfitri bersama sebagai suami isteri!!! Syukur.

Wah, kali ini punya raya memang lain daripada yang lain! Berjalan merata! Beraya sakan la kata orang putih! Gi sana sini untuk ziarah adik beradik. Ke utara, selatan, pulau…Habis tempat kitaorang serbu. Maklumlah, nak kenal adik beradik, pak cik mak cik, sedara mara, sepupu sepapat… huhu

Kepada semua yg mengucapkan selamat hari raya kepada Badr sekeluarga, Badr ucapkan terima kasih banyak-banyak! Selamat Hari Raya kembali!! Mudah-mudahan kita semakin matang dan berjaya!

Badr : Best ooo raya tahun ni!

3 Responses to “Salam Aidilfitri!”

  1. Mak Su Intan Says:

    Ni maksu Badr..anak kak kamareah…tok njang ton dah kembali ke rahmatullah isnin lepas..tahu kan…sedih dgr…tapi yg hidup pastinya kembali kan..maksu dgr dari jauh je la..sbb maksu skrg dok further study di UK nie….

    bila badr akan dpt baby???anyway kem salam kat abg n kakak2…i know ur blogs form syerah omar fotopages…

    anyway maksu suka dgn kerjaya badr sekarang…..boleh ganti dr fazillah kamsah nie..

  2. Mak Su Intan Says:

    anyway maksu ada satu lagi blogs…phd blogs ny biasa2 jer…
    http://knowledgesharingaroundtheworld.blogspot.com/

  3. badrulsani Says:

    Salam maksu, hope ur PHD is doing well…
    InsyaAllah Badr akan dapat baby dalam bulan 11 ni… hehe, ketaq jugak

    OO…syerah omar…cari resipi ke?

    Fadzilah Kamsah? Hehe…memang idola Badr tu.. Ofis kitaorang sebelah menyebelah kat sini… InsyaAllah, perjuangan membangunkan anak bangsa adalah satu tanggungjawab yang mencabar sebenarnya… and at the same time; exciting!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: