Badr n Nazrey! Dakwah sangat luas!

Salam Ramadhan!

Badr dan Ustaz Nazery!

Badr dan Ustaz Nazery!

Wah, hari ni bertuah betul Badr dapat bertemu dengan bekas penyanyi Raihan, Ustaz Nazrey Johani di AMPAC. Sempat juga kami berbual dan berbincang tentang beberapa perkara… Dan yang paling best, sambil-sambil bersembang tu sempat gak Ustaz Nazery ‘tarik’ beberapa lagu… Fuh, memang real dan meremang bulu roma bila ustaz nyanyi… Especially lagu taubat…

Ustaz Nazery di AMPAC!

Ustaz Nazery di AMPAC!

Hehe…apa yg Badr dapat berkongsi daripada pertemuan ini ialah, dakwah boleh dilakukan dalam pelbagai kaedah. Yang penting ia perlu hadir dalam hati kita. Yap, hadir di atas landasan keikhlasan. Nasyid, ceramah, bersembang dan chatting pun boleh menjadi platform dakwah jika kita benar-benar bermujahadah untuk melakukannya! Jom dakwah!

Badr : Akhirnya dapat jugak jumpa dengan Ustaz Nazery!

4 Responses to “Badr n Nazrey! Dakwah sangat luas!”

  1. kak as Says:

    bad and raidah, salam ramadhan.. between, congratulation to both of u..🙂 my luv and regard to raidah🙂

  2. badrulsani Says:

    salam ramadhan 2u2… thanks kak as!

  3. Farish Says:

    salam abg badr..wah2..nampak mcm wakil rakyat la plak pakai kopiah tuh..heheh..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: