Badr in Metro!

23 Ogos 2008… Tarikh penting untuk Badr kerana pada hari tersebut merupakan hari Konvokesyen isteri ayng tercinta, Raidah Khalisah Mahadi… Wah, gembira betul si cinta pada hari tersebut. Tahniah sayang!

Dan hari tu juga Badr dikejutkan dengan sms daripada anak didik, Firdaus dari Penang. Dia bagitau yang gambar dan berita tentang AMPAC ada dalam Harian Metro pada hari tersebut.

Harian Metro 23 Ogos 2008

Harian Metro 23 Ogos 2008

Selepas selesai tangkap gambar convo, Badr dapatlah juga baca Harian Metro tu… Hehe… Alhamdulillah, mudah-mudahan semakin ramai insan sedar tentang kepentingan seni berbicara!

Badr : teringat zaman muda dulu… Harian Metro juga yang interview…

tahun 2001

tahun 2001

tahun 2000

tahun 2000

tahun 1999

tahun 1999

4 Responses to “Badr in Metro!”

  1. coachsha Says:

    Bro Bad,

    Wow! what a retro look zaman sekolah dulu!!

    Tahniah to you AND mommy Raidah.

  2. badrulsani Says:

    hehehe…retro ek? haha… thanks!

  3. JaJiJo Says:

    tah cemaner tgh2 surf boleh terbukak page ni.. abg ada mention nama wife abg raidah..hmm,mcm penah dgr je..tgk2 gambar,laaaa…. convo sekali rupanya.. duduk depan saya je masa dlm hall.. xkenal pun tp boleh ajak bersembang… excited dia bercerita dia pregnant.. happy je dia… hehehee… CONGRATS FOR BOTH OF YOU!!! dpt baby nnt letak gmbr baby bnyk2 kat sini tau!

    *teringat plak dulu slalu perasan abg hntr raidah balik ameenah.. hehehehee….

    and YES, PROUD TO BE IIUM STUDENT!!!🙂
    rindunyer nk study balik………………..

  4. badrulsani Says:

    ye ke? hehehe… what a coincidence! Kak Raidah sekarang pun dah semakin besar perutnya… dia kem salam…

    ooo…skodeng orang hantar tunang balik kolej ek? hehe

    Nasihat membina : Jika ingin sambung study, eloklah kiranya kerja dulu untuk pengalaman. Sbb ambik master dalam keadaan kita dah ada pengalaman bekerja akan menampakkan lagi practicality ilmu yang kita pelajari! Sungguh tau…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: