Back from Penang!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Alhamdulillah Badr kini dah selamat sampai di Bangi setelah 5 hari berada di Penang. Seperti yang sedia maklum, baru-baru ini, 21 Jun 2008 telah diadakan Majlis Resepsi Badrul Sani dan Raidah Khalisah di Dewan Tapak Ekspo Seberang Jaya, Pulau Pinang. Kira kenduri sambut menantu le ni… Dan syukur kepada Allah kerana segalanya berjalan dengan lancar dan sempurna.Majlis Resepsi

Terima kasih kepada semua yang telah hadir ke majlis kami yang cukup sederhana ini. Diharap jika ada kelemahan dan kekurangan, dapat dimaafkan. Dan yang paling penting, Badr nak ucapkan billionan terima kasih kepada ahli keluarga Badr yang telah bertungkus lumus menjayakan kenduri kahwin adik bongsu mereka ini… Segala jasa dan bantuan yang dihulurkan insyaAllah bakal dibalas oleh Allah s.w.t..Amin.

So now, i’m on fire! Bersemangat untuk mulakan hidup baru! Yup, new life! Banyak projek dalam kepala ni dan mudah-mudahan semuanya bakal menjadi usaha untuk mendekatkan diri dengan Allah dan RasulNya.

Jadi kepada anda semua yang tidak jemu membaca coretan Badr, terima kasih sekali lagi Badr ucapkan ! Let’s live a greater life!

Badr : Gambar kahwin lagi dua minggu baru siap…Tungguuuuu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: