AMPAC Free Session III !!!

Assalamualaikum semua!!! Ada berita baik untuk semua yang ingin membangunkan potensi diri! Az-Zahrah Multi-Intelligence Academy (AMPAC) akan mengadakan satu sesi latihan PERCUMA untuk semua remaja yang berminat! Yes, PERCUMA! Maknanya anda dapat menikmati latihan eksklusif sepertimana AMPACers yang lain secara Free of Charge!

Ini butiran program…

Tempat : Az-Zahrah Multi-Intelligence Academy (AMPAC)
No.10A, Medan Pusat Bandar 1, Seksyen 9, 43650, B.B.Bangi
(sebaris dengan Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah)
Tarikh : 10 Mei 2008 (sabtu ni)
Waktu : 2pm – 6pm
Yuran : PERCUMA!

Jom sertai AMPAC Free Session. Apa yang akan dapat?

1) Anda akan bersama dengan Abg Badr untuk sesi latihan intensif Seni Berbicara! InsyaAllah u’ll know why and how to speak better!!!

2) Anda akan bersama dengan En. Abd Rahman, CEO Az-Zahrah sendiri! Beliau akan bersama anda merungkai bagaimana untuk merangka masa depan yang cemerlang dalam sesi Visioning!

3) Anda akan bersama dengan Sensei Suzalie yang akan membimbing anda dalam dunia Aikido!

4) Anda akan bersama AMPACers yang sporting giler!!

5) It’s FREE!!!

So apa tunggu lagi, just sms me and bgtau yang u nak datang!!!! SMS Abg Badr di 012-4123305! Come and join us!!!

Badr : Rasanya kali ni ramai giler yg akan datang…

4 Responses to “AMPAC Free Session III !!!”

  1. azhad Says:

    nak pegi rasa mcm best jer!

  2. badrulsani Says:

    azhad, hari sabtu ni, 3 Mei 2008 pun ada lagi AMPAC Free Session ni. Come and join us!

  3. rohani Says:

    askum..
    saya rohani ibu kepada 3 orang anak.mcm mana saya ingin kan maklumat lanjut mengenai pusat ini.dgn siapa perlu saya
    berhubung.

  4. badrulsani Says:

    Salam Pn Rohani,
    Puan boleh hubungi saya di 012-4123305. Dan puan juga boleh lawati http://www.ampac-academy.com .Terima kasih


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: