Dedicated to SMK Jalan Tiga Leaders…

Untuk tatapan para peserta Kem Kepimpinan Muda SMK Jalan Tiga, Bandar Baru Bangi… Tahniah!

Kepada sesiapa yang belum menempah CD gambar kem tersebut, anda masih sempat berbuat demikian. Bonus: Video Klip ini dengan mutu yang lebih mantap akan diselitkan! Sementara stok masih ada!

Badr : Kem ni yang paling membuatkan daku ketawa sendirian… ni dah masuk hari ketiga gelak sorang2…

24 Responses to “Dedicated to SMK Jalan Tiga Leaders…”

  1. ameer Says:

    kalau ada lagi kem sebegini best roger2 la leaders smkj3 ya!
    kitorang nk g lg..
    coz we are the….bez!haha

  2. taqiuddin Says:

    “Nenek aku cantik!, nenek aku cantik!, nenek aku cantik!”

  3. taqiuddin Says:

    ” ya allah, aku berjanji padamu ya Allah, akan menegakkan agamu ya Allah!!”
    kata salah seorang peserta yang mengikuti program ni…
    “sweat, guts, glory”.. it’s all about your mind.. coz leaders…you are the ….best!!!

  4. ameer Says:

    haha..abg taqi..harap2 kem lps ni nenek dia msh cantik..haha..(milkywayyy)

  5. Faris Syahmi Says:

    haha..xtahan aku gelak sorang2 tgok budak2 nih..haha..taki,ko buat aku pecah perut tergelak tak habis2 bace komen nih..teringat time kem..hahahaha=))

  6. nur Says:

    salam…
    abg bad…
    sy harap kem mcm ni akan ada lagi….
    coz kem ni best gileerrrrr….
    sedih sgt sbb kem tu sekejap je…..
    tapi sy enjoy dgn aktiviti yg ada….
    (ubmel)

  7. nur Says:

    salam….
    abg bad….
    kalau ada kem mcm ni lagi bagitaulah kat sy….
    sbb kem ni best gileeerrrrrr….
    yg x best bila kem ni dijlnkan sekejap je….
    sedih2…
    hahahaha…
    (ubmel)

  8. muhammad sufi Says:

    galaxy!!!!!!! alright!!!!!!!!!!!!!!! hahahahha korang semua kecut hantu!!!!!!!!!!!!

  9. azhad Says:

    best giler sbb lembu (diterbalikkan)menang! tapi sedih sbb trpaksa berpisah gan korang sume wish you all the best! harap2 lps ni iman bertambah kuat=0

  10. NUARRR Says:

    hahahaha….
    gelak ketawa dibuat nye…
    erm thanks kt sume abg2 faci..
    erm abg bad jgn lu[e kteorg
    kalo wat lg…bg tau tau!!!!
    kem plg besh…(night walk)

    milkkywaayy

  11. taqiuddin Says:

    milkywayy…yeah..tu la semangat the leader’s…(tgk la sape faci dier) wakaka.. bertuah gak dpt join group speakout walaupon secara tetibe,,, dpt rsekan program ni len dr yg len dari kebnyakan program kepimpinan yg sy pg…huhuhuh..
    all the way, this is the best camp i ever join,,, keep it up,, and congrats to all speakout team member’s…
    milkywayy….awoooooooooooo!!!!!

  12. azhad Says:

    cuba teka sape yg slalu pakai topi warna biru……………

  13. haziq Says:

    kenchiccky…
    ooooopop…
    hahahahaha…
    kumpulan paling gempak sekali…
    kokokokokkokokkkokokokok…
    leaders… you are the… BEST!!!
    macam2 perangai dan telatah pemimpin2 smk jalan 3…
    terutamenye mase night walk…
    NENEK AKU CANTIK!!!
    AKU AKAN BERJUANG UNTUK AGAMA ISLAM!!!
    ade jugak hantu yang bagi kasut…
    ape2 pon, kem yang paling BEST di SMK JALAN 3…
    agak kelakar terutamenye mase night walk…
    Insya-Allah jalan tige punye kem yang ter…
    BEST!!!

  14. badrulsani Says:

    serius..memang abg badr tak leh lupa nightwalk dengan korang… best giler! haha… cayalah smk jalan 3…

  15. haziq rushdan Says:

    abg badr, gamba kem belum siap lagi ke???

  16. thuraya Says:

    haha~
    cian hanan..(nenek aku cantik! hehe)
    spe yg ckp AKU AKAN BERJUANG UNTUK AGAMA ISLAM tu??
    cian diorg..
    xpsl2 sume org knal..
    haha~

  17. s Says:

    j3, stay rawx okay. altho da x skola sane lg.😀

  18. kayah Says:

    wah bestnye nampak diorang pegi kem. ruginye haritu x join skali..
    harap2 nnt form 4 wat kem yang sama..
    haha, memang ade dgr pasal hanan ckp nenek aku cantik tu. hahaa..
    klakarnye.
    ya allah menyesal sgt x pergi.

  19. afham Says:

    erm.. salam..
    nk tmpang tnye..
    wlupn xde kne mngene dgn kem ni..
    hehhehe..
    sy nk mntak tlg skit la mmndgkan bnda ni ade kne mngene ngn smk jalan3..
    nk tnye..
    kat sane ade x plajar form5, name die hanan? ppuan..
    erm, mak die ckgu kat smk jalan 3..
    or haziq, mak die plak ustazah kt sk jalan 3 tu..
    tgh cari blik kawan2 lame dlu mase drjah 2…
    klu blh la..
    klu xblh xpe..
    hehehhehe..

  20. afham Says:

    ada..?
    camane ek nak contact diorang?
    leh tlg?

  21. zade Says:

    too right mate🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: