PRU 12…My first PRU…

Alhamdulillah, PRU 12 telah berlalu tanpa rusuhan dan bencana yang tidak diingini… Sebagai seorang pengundi di kawasan ‘panas’ Badr sentiasa berjaga-jaga untuk menghadapi apa-apa yang tidak diingini…

Wah..bila dah boleh mengundi ni, semangat untuk mengambil tahu tentang arena politik semakin membuak-buak…1st time dalam hidup Badr berjaga tengah malam semata-mata untuk tengok siapa yang bakal memerintah negara…

Badr dan abg Baahir, lepas habis je mengundi, kitaorang terus jalan-jalan ke pusat pengundian yang lain…wah, hebat betul la perang poster kat Permatang Pauh ni…Tapi seriously cakap, memang result pilihanraya tahun ini amat mengejutkan… Ini merupakan isyarat yang cukup jelas kepada kerajaan daripada rakyat… Kepada yang menang, itu bukanlah semata-mata kemenangan…tetapi ia merupakan titik permulaan untuk anda semua menunaikan janji yang telah ditabur.

Marketing era has ended, it comes for the delivery moment!

Badr: Best giler sbb tak payah beratur panjang-panjang…itulah kelebihan datang awal!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: