CHANGE? Good…or Bad?

Hari ini hari pertama AMPACers Lepasan SPM dan STPM menjalani latihan di AMPAC. Wah, memang exclusive betul training kali ini. 8 chosen participants from various school background are gathered here! Hehe…what a great session.

So far, they are the eldest youngsters so far in AMPAC. So cara training pun agak berbeza hari ini. Dari sudut kematangan dan kaedah mempengaruhi. What can i share is,

“U can change your approach, but never change your ‘trademark’ and passion!”

Begitu juga dalam kehidupan…Bukan semua benda dalam hidup kita perlu diubah. Dan kena ingat, bukan perubahan itu bermaksud kemajuan. Yes, people do need change but it’ll more appropriate to say that people really need improvement.

So, take a look before u change something. Adakah perubahan ini diperlukan atau sebenarnya akan meruntun anda ke belakang! OK, that’s all, just wanna write something before Jumaat prayer…

Badr : Mudah-mudahan coretan ini dapat membantu mereka yang selalu memikirkan perubahan tetapi terlupa memikirkan apa dan kenapa perlu berubah! I thank u…

3 Responses to “CHANGE? Good…or Bad?”

  1. Faris Syahmi Says:

    salam.wawahwah.kemain lagi abg kite ni.blog dah berwajah baru makin bersemangat hantar pos banyak2 yer.hehe..abg badr,boleh letakkan gambar2 kita beraktiviti pagi tadi?hehe.pagi tadi aktiviti best sangat2.bangga la pula jadi AMPACers senior ni.hehe.your presentations were very outstanding & have caught my attention..by da way,thanks for the knowledge.it helps me a lot!!thanks a lot,my bro!!:D

  2. badrulsani Says:

    Thanks farish! I’ve learned a lot from u all too… OK, nanti abg badr letak gambar korang waktu bungkus kawan korang tu ye!!

  3. nagina sarkuru Says:

    this is my e-mail it is:-ginagirl278@yahoo.com.sg please send me some tip to my e-mail i need it very much.
    Abang Badr u r the best yesterday at T.Subra i really enjoyed it and dont forget to send me tips in my mail…………


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: